GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζηδάκης για τις δηλώσεις Σκουρλέτη: Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης

Απάντηση στα όσα υποστήριξε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι θα πρέπει τα μέτρα να ψηφιστούν με ευρ...


Απάντηση στα όσα υποστήριξε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι θα πρέπει τα μέτρα να ψηφιστούν με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ΚωστήςΧατζηδάκης με δηλώσεις του στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Εμείς ήμασταν που ψηφίσαμε το τρίτο μνημόνιο και νομίζω πολύ καλά κάναμε για να μην πέσει η χώρα στα βράχια, όπως και διά του κ. Μεϊμαράκη πάλι είχαμε προτείνει να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν το δέχθηκε ο κ. Τσίπρας τότε, δεν θέλησε να κάνει καν κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, προτίμησε τον εκλεκτό του, τον κ. Καμμένο. Στη συνέχεια εμείς ψηφίσαμε τα μέτρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα νομοσχέδια για διάφορες αποκρατικοποιήσεις. Δεν μας άκουσε όμως η κυβέρνηση στις προειδοποιήσεις που κάναμε ότι με την υπερφορολόγηση δεν βγαίνει πουθενά, με τη διστακτικότητα στις διαρθρωτικές αλλαγές δεν βγαίνει πουθενά και τελικώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.
Και πρόσθεσε: «Αν εμείς έλθουμε και στηρίξουμε όλα αυτά τα μέτρα, ουσιαστικά θα ξεπλύνουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης και θα στείλουμε το μήνυμα ότι όλα αυτά που γίνονται είναι μονόδρομος. Δεν το λέμε γιατί έχουμε κάποια μαγική συνταγή με την οποία την άλλη ημέρα θα είμαστε σε κήπους με τριαντάφυλλα, αλλά είναι πάρα πολύ απλό το θέμα. Για μένα αυτό που λέει ο κ. Σκουρλέτης είναι ομολογία αποτυχίας. Λέει “κύριοι κλατάραμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο, χρειαζόμαστε και τις δικές σας ψήφους”. Εάν η κυβέρνηση αυτή αισθάνεται ότι μόνη της δεν μπορεί να τα περάσει τα μέτρα διότι έχει καταρρεύσει δημοσκοπικά, διότι μετά το παγκόσμιο ρεκόρ δημαγωγίας που έκανε έχει μηδενική αξιοπιστία, από κει και πέρα υπάρχει λύση στον τόπο. Είναι η πολιτική αλλαγή. Θα γίνουν εκλογές και θα προκύψει μία καινούργια κυβέρνηση η οποία δεν θα είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, με την έννοια ότι θα’ρθει και θα πει στους Έλληνες: “μην ανησυχείτε, εδώ έχουμε τις γομολάστιχες που θα διαγράψουν όλα τα προβλήματα και την άλλη ημέρα θα είμαστε σε παραδείσους”. Υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Κύπρου, η Ελλάδα να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και να προχωρήσουμε έτσι μπροστά».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση