GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας: Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενός ατυχήματος

«Σαν υπουργείο Εθνικής Άμυνας προετοιμαζόμαστε για τα πάντα» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπ...


«Σαν υπουργείο Εθνικής Άμυνας προετοιμαζόμαστε για τα πάντα» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ερωτηθείς για το εάν φοβάται το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε «εμείς προετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Εγώ λέω ότι δεν πρόκειται να γίνει θερμό επεισόδιο, περισσότερο κανείς μπορεί να φοβάται ή να ανησυχεί για την περίπτωση ενός ατυχήματος. Υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, άρα παίρνουμε τα μέτρα μας, ώστε αυτό να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατόν… Υπάρχουν σαφείς οδηγίες στις Ένοπλες Δυνάμεις πώς θα αντιδρούν και νομίζω ότι αντιδρούν μέχρι τώρα τέλεια».
Αναφερόμενος στις απειλές της Τουρκίας για το προσφυγικό ο κ. Βίτσας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το ζήτημα διαχείρισης του προσφυγικού είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται κανένας να το χρησιμοποιεί ως όπλο. Άρα με αυτήν την έννοια λέω ότι εντάσσεται στο πεδίο της ρητορικής, δεν έχουμε εισροές προσφύγων και μεταναστών στη χώρα από τη μεριά της Τουρκίας, οπότε με αυτήν την έννοια ναι, προσέχω, όχι δεν φοβάμαι».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση