GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοηθήστε τη Rosarte να πάρει ακόμη ένα χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο

Πασχαλινό Bazaar με στόχο ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, διοργανώνει το Σάββατο 1η Απριλίου από τις 10.00-20.00 και την Κυριακή 2 Απριλίου, ...


Πασχαλινό Bazaar με στόχο ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, διοργανώνει το Σάββατο 1η Απριλίου από τις 10.00-20.00 και την Κυριακή 2 Απριλίου, 10.00 -18.00, η παιδική και εφηβική χορωδίαRosarte.
To Πασχαλινό Bazaar και η ανοιχτή πρόβα της χορωδίας, θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο, στο κτήριο του Συλλόγου Αρχαιολόγων στην οδό Ερμού 134, (δίπλα στον σταθμό Μετρό Θησείο ) και τα έσοδα θα ενισχύσουν την προσπάθεια την Rosarte να συμμετάσχει στην 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική το 2018 και να διεκδικήσει το 3ο χρυσό στην ιστορία της!!!
Η ROSARTE ARTE έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει δύο φορές χρυσό μετάλλιο από Ολυμπιάδες Χορωδιών ( GRAZ / Austria 2008 & RIGA/Latvia 2014) και συνεργάζεται τακτικά, μεταξύ άλλων, σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας.
Συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Special Olympics με τον Εθνικό μας Ύμνο (Παναθηναϊκό Στάδιο, 2011),στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας προς την Αγγλία με τον Ολυμπιακό Ύμνο (Παναθηναϊκό Στάδιο, 2012), στις μεγάλες χριστουγεννιάτικες συναυλίες της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις όπερες Tosca (Μέγαρο Μουσικής 2011 και Ηρώδειο 2012), Carmen (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2010 & 2011), Pagliacci (Ηρώδειο, ΕΛΣ, 2009 & 2011), Τannhäuser (Μέγαρο Μουσικής, 2009), στην όπερα μπαρόκ Venus & Adonis (Μέγαρο Μουσικής 2015) στην Ακαδημία Αθηνών τιμώντας τον σπουδαίο Θεόδωρο Αντωνίου (2015)κ.α.
Σημαντική επίσης είναι η δραστηριοποίηση της χορωδίας σε αφιλοκερδείς συναυλίες για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως ενδεικτικά, σε εκδήλωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Μέγαρο Μουσικής, 2011),στο παιδικό τμήμα του καρδιολογικού νοσοκομείου «Ωνάσειο», στο ογκολογικό τμήμα του «Παίδων», στο «Υγεία» και στο «Μητέρα», σε εκδηλώσεις για τη "Φλόγα", τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ΑΜΕΑ, την "ActionAid"(2013, ηχογράφηση σε cd των “Onirama”) και την "Πίστη" (Φλοίσβος), σε γηροκομεία , κ.ά. Τον Απρίλιο του 2015 δόθηκε μία μεγάλη συναυλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας
Τον Μάιο του 2015 ,η παιδική χορωδία ROSARTE παρουσιάστηκε στη Μόσχα ,προσφέροντας τέσσερις απαιτητικότατες συναυλίες, προσκεκλημένη από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση