GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία απλή πράξη καλοσύνης: Δείτε το βίντεο και #ShareIt

Συχνά ακούς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, ενώ απλά κάθεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου. Αυτή τη φορά όμως, μπορείς! ...


Συχνά ακούς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, ενώ απλά κάθεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου. Αυτή τη φορά όμως, μπορείς!

Βλέποντας αυτό το video στο YouTube, βοηθάς την ActionAid Hellas να συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξει τα παιδιά που υποφέρουν, εξαιτίας της ξηρασίας στην Ανατολική Αφρική.

#Shareit λοιπόν! Μοιράσου το βίντεο με τους φίλους σου.

Υπολογίζεται ότι 20 εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν εξαιτίας της ξηρασίας. Όσο περισσότερα views καταφέρουμε να κερδίσει το βίντεο, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρωθούν για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μαζί, ακόμα περισσότερα παιδιά.

Η καμπάνια #Shareit είναι μια πρωτοβουλία της ActionAid Hellas και της McCann Athens.

H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που από το 1972 αλλάζει για πάντα τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων. Δουλεύει με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες για έναν καλύτερο, δικαιότερο κόσμο για όλους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Μπορείτε να βοηθήσετε την καμπάνια, μοιράζοντας απευθείας το link από το βίντεο και όχι κάνοντας embedded το ίδιο το βίντεο. Προς διευκόλυνσή σας, μπορείτε να βρείτε επισυναπτόμενο και ένα προτεινόμενο screenshot για να συνοδεύσει την ιστορία σας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση