GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε για Αυστρία η ελληνική αποστολή των Χειμερινών Special Olympics

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να κατευοδώσει την ελληνική αποστολή, η οποία αναχώρησε για ...


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να κατευοδώσει την ελληνική αποστολή, η οποία αναχώρησε για την Αυστρία, προκειμένου να συμμετάσχει στους XI Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics.

Η ελληνική αποστολή είναι 25μελής και μαζί με τον Βασιλειάδη στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας, οι οποίοι ευχήθηκαν καλό ταξίδι στους αθλητές και τους προπονητές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στις χιονοδρομικές πίστες όπου θα βρεθούν για να τους χειροκροτήσουν από κοντά.

Oι Έλληνες αθλητές και οι εθελοντές προπονητές τους, που προέρχονται από τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας και Βοιωτίας, θα λάβουν μέρος σε 3 από τα 8 αθλήματα που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Αγώνων της Αυστρίας και συγκεκριμένα στο Αλπικό Σκι, στο Σκι Αντοχής και σε Αγώνες ταχύτητας με χιονοβατήδες.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου, στο στάδιο Πλανάι στο Σλάντμινγκ. Στα διοργάνωση θα πάρουν μέρος 2.700 αθλητές, 1.100 προπονητές αλλά και 3.000 εθελοντές από 107 χώρες, ενώ τα μέλη των οικογενειών που θα συοδεύουν τυς αθλητές ανέρχονται στα 5.000.

Η αποστολή επιστέφει από την Αυστρία στις 25 Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση