GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ποιος θα φύγει σήμερα από το παιχνίδι;

Σήμερα κρίνεται η τύχη τριών παικτών του Survivor. Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το δημοφιλές παιχνίδι από την ομάδα των διάση...


Σήμερα κρίνεται η τύχη τριών παικτών του Survivor. Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το δημοφιλές παιχνίδι από την ομάδα των διάσημων είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του. Οι άλλοι δύο οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους παίκτες με την ασυλία είναι η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας Γιάννης Σπαλιάρας αντάλλαξαν καρφιά με την Σόφη Πασχάλη λέγοντας ο ένας για τον άλλο πως δημιουργούν εντάσεις.

Από την άλλη η Σόφη Πασχάλη δήλωσε πως "δεν είμαι διπλωμάτης και πιστεύω πως αυτοί με τους οποίους δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, αυτοί με ψήφισαν".

Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε στο συμβούλιο λέγοντας "δεν αισθάνομαι τέλειος άνθρωπος. Δεν έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευριδίκης παρόλο που η εμπιστοσύνη είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν θα αλλάξω σαν άνθρωπος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη".

Σημειώνεται πάντως ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει να είναι φανερά επηρεασμένος από το κλήμα, το οποίο διαμορφώνεται σε βάρος του. 

Aναμένουμε λοιπόν να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση