GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καυστικό σχόλιο για την Λάουρα Νάργες στο Survivor και η αντίδραση του Μουρούτσου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και εκνευρισμός επικρατεί στην ομάδα των «Μαχητών», έπειτα από τις συνεχόμενες ήττες τους από την ομάδα των «Διασήμων», στο Survi...


Ένταση και εκνευρισμός επικρατεί στην ομάδα των «Μαχητών», έπειτα από τις συνεχόμενες ήττες τους από την ομάδα των «Διασήμων», στο Survivor.

Έτσι, χθες μετά την ήττα τους οι «Μαχητές» προσπαθούσαν να καταλάβουν τι δεν πάει καλά και χάνουν συνέχεια, καθώς πιστεύουν πως σε αθλητικό επίπεδο είναι καλύτεροι από τους διάσημους.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε ότι κατά τη γνώμη του το παιχνίδι θα καταντήσει γελοίο αν συνεχίσουν έτσι, και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην συμπαίκτριά του Ειρήνη Κολιδά, έκανε ένα προσβλητικό σχόλιο για το σώμα της Λάουρα Νάργες, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κ…. τον τόσο να κερδίζει εσένα!».

Με τη σειρά της η Ειρήνη Κολιδά, ανέφερε πως θεωρεί αδιανόητο να την κερδίζει η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη.

«Όχι ότι τις θίγω σαν προσωπικότητες και σαν άτομα, απλά επειδή η Λάουρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και η Σόφη είναι πολύ μεγαλύτερή μου, θεωρώ ότι θα έπρεπε να τις κερδίζω και τις δύο».

Ο σύντροφος της Λάουρα Νάργες, Μιχάλης Μουρούτσος, παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο και τα αρνητικά σχόλια των "Μαχητών" για εκείνη, έγραψε στο facebook του:

"Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν.. και τους χαλάς την ηρεμία.. στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση.."

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση