GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα φύγει από το Survivor; Το μεγάλο φαβορί προς αποχώρηση

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, Ορέστης Τσανγκ, Πάνος Αργιανίδης και Σάρα Εσκενάζη είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρησ...


Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, Ορέστης Τσανγκ, Πάνος Αργιανίδης και Σάρα Εσκενάζη είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, με το κοινό να καλείται να επιλέξει ποιος από αυτούς θα αποχαιρετίσει το νησί του Αγίου Δομίνικου.

Καθώς οι Μαχητές ηττήθηκαν από τους Διάσημους με 10-6, στο Συμβούλιο τα μέλη της ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η Ελισάβετ και ο Ορέστης συγκέντρωσαν στην ψηφοφορία των Μαχητών από τέσσερις ψήφους, ενώ οι δύο παίκτες που εξασφάλισαν την ατομική ασυλία, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης, επέλεξαν για υποψηφίους τον Πάνο και τη Σάρα αντίστοιχα.

Οι περισσότεροι πάντως από τους φανατικούς οπαδούς του παιγνιδιού φαίνεται να θεωρούν τον Ορέστη Τσανγκ μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση.

Καλβουρτζής: Ο Σπαλιάρας μοιάζει με ζαρωμένο σκύλο!

Δεκάδες προσκλήσεις από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί ο Γουίλι Καλβουρτζής για να μιλήσει σε μαθητές, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο λογοθεραπευτής μίλησε στην «Espresso» και μεταξύ άλλων είπε ότι «και εκατομμύρια να μου έδιναν δεν θα ξαναέπαιρνα μέρος. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, αλλά επικίνδυνη για την υγεία».

Παρακολουθώντας πλέον το Survivor ως θεατής λέει για τους πρώην συμπαίκτες του: «Δεν ξέρω, αλλά βλέπω τον Γιάννη Σπαλιάρα να έχει κρεμάσει ολόκληρος και λυπάμαι. Μοιάζει με εκείνα τα ζαρωμένα σκυλιά, τα σαρπέι. Γιατί ο Γιάννης χάνει μυϊκό ιστό και όχι λίπος. Από το λίγο που τα είπαμε κατάλαβα πως είναι καλό παιδί. Σε αντίθεση ο Μπο που έχει λίπος, κρατάει γερά και τον βλέπουμε να βγαίνει δυναμικά στους αγώνες».

Όπως παραδέχεται η καθημερινότητά του έχει πλέον αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση