GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γουίλι: Πέταξαν σαν σκυλί τον Πάνο έξω από την παράγκα του Survivor

Μια αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Γουίλι Καλβουρτζής στον ΑΝΤ1 για τον συμπαίκτη του στο Survivor Πάνο Αργιανίδη. Ο μάνατζερ ...


Μια αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Γουίλι Καλβουρτζής στον ΑΝΤ1 για τον συμπαίκτη του στο Survivor Πάνο Αργιανίδη.

Ο μάνατζερ ράγκμπι που στην αρχή του παιχνιδιού είχε προκαλέσει πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του βρισκόταν στο στόχαστρο των μαχητών όπως λέει ο Γουίλι.

Μάλιστα αναφερόμενος στο πρώτο του βράδυ στο νησί είπε: «Τον Πάνο, το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα εκεί πέρα, τον είχαν έξω σαν σκυλί! Κοιμόταν ο καημένος έξω από την παράγκα. Έγινε μια συζήτηση και όλοι έπεσαν πάνω του. Εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί ήταν πρώτο μου βράδυ εκεί και το βγάλαν και κοιμήθηκε έξω το παιδί. Λες και τον έβαλαν τιμωρία. Μόνος του. Όχι δεν τον έδιωξαν, αλλά ο τρόπος που τον αντιμετώπισαν…».

«Εγώ ήθελα να πω γιατί κοιμάται ο άλλος έξω, αλλά μετρούσα τα λόγια μου, δεν μπορούσα να μπω σε αυτή τη διαδικασία που ήμουν ακόμα στην αρχή. Απλά ρώτησα "Ο Πάνος που είναι;". Μου λένε κοιμάται έξω, εκεί πίσω από έναν θάμνο. Γενικότερα τον είχαν στην μπούκα, εγώ το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, ότι δεν τα πήγαιναν καλά με τον Πάνο και αυτό που εγώ τον συμβούλεψα να κάνει, του λέω κάθεσαι μιλάς μιλάς και από τα 10 που λες τα 9 είναι βλακείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση