GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόβλεψη του Γουίλι για τον νικητή του Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την αποχώρησή του από το “Survivor”, ο Γουίλι Καλβουρτζής που ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών», μίλησε στην κάμερα του Survivor Gree...


Μετά την αποχώρησή του από το “Survivor”, ο Γουίλι Καλβουρτζής που ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών», μίλησε στην κάμερα του Survivor Greece για την εμπειρία του στο παιχνίδι.
Όπως ανέφερε, δεν περίμενε να είναι αυτός που τελικά έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.
«Βγήκα προτεινόμενος γιατί δεν πρόλαβα να δεθώ τόσο πολύ με την ομάδα. Όταν πήγα, η ομάδα ήταν σε μια κατάσταση ηττοπάθειας, προσπάθησα να τους ανεβάσω, αλλά αυτό αποδείχθηκε μπούμερανγκ, γιατί αντί να τους ανεβάσω εγώ, με τράβηξαν αυτοί προς τα κάτω», δήλωσε.
Όσο για το με ποιους είχε έρθει πιο κοντά, ανέφερε πως με όλους τα πήγαινε καλά, αλλά πιο κοντά ήρθε με τον Ορέστη.
Ο Γουίλι δεν παρέλειψε να κάνει και την πρόβλεψή του για τον νικητή του παιχνιδιού.
«Θεωρώ ότι θα γίνει μία κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Ελπίζω να το πάρει ο Μάριος γιατί το αξίζει».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση