GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Αυτά τα φαγητά δεν τρώνε οι παίκτες στον Άγιο Δομήνικο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γαστρονομική παράδοση του Αγίου Δομήνικου, όπου διεξάγεται το survivor. Ωστόσο οι παίκτες χάνουν π...


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η γαστρονομική παράδοση του Αγίου Δομήνικου, όπου διεξάγεται το survivor. Ωστόσο οι παίκτες χάνουν πολλά από τα φαγητά που θα μπορούσαν να απολαύσουν, λόγω του ιδιαίτερα αυστηρού προγράμματος που ακολουθού. 

Έτσι, εκτός από τη γαστρονομική παλέτα των εστιατορίων των ξενοδοχείων, η τοπική κουζίνα χαρακτηρίζεται από την κλασική για την Καραϊβική, μείξη κρέατος και λαχανικών με φρούτα, συν μια αδιόρατη ισπανική επιρροή. Εθνικό πιάτο η La Bandera ( το όνομα της σημαίας ), ένας συνδυασμός από κρέας ή κοτόπουλο με λευκό ρύζι, λαχανικά, κόκκινα φασόλια και τηγανητές ντόπιες μπανάνες. Όμως και το Sancocho δεν λείπει από κανένα μενού: ένα βραστό στο στιλ της Καραϊβικής, με κομμάτια από χοιρινό και κοτόπουλο, μπανάνες, νεροκολοκύθα, yuca ( σαν γλυκοπατάτα ), baby καλαμπόκι, το οποίο σερβίρεται με ρύζι και αβοκάντο. Τα σνακ είναι μεξικάνικης αντίληψης: chicharrones ( φλοίδες χοιρινού ), chimichurri ( τοπική εκδοχή burger ), pollo frito ( τηγανητό κοτόπουλο ) και γενικότερα διάφορες τηγανητά συνοδεία παγωμένης μπίρας Presidente. Αγαπημένο των ντόπιων είναι, τέλος, και το soft drink Malta Morena ( μοιάζει με μπίρα ).

Επομένως, ενώ θα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα παραπάνω, οι παίκτες αρκούνται σε ορισμένα κομμάτια καρύδας, λίγο ρύζι και στην καλή πρόθεση της παραγωγής, αφού φυσικά βγουν νικητές από τις δοκιμασίες για να γευτούν το φαγητό - έπαθλο. 

Ο μοναδικός που φαίνεται να τα απολαμβάνει έως και αυτή τη στιγμή, είναι ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, και το τεχνικό επιτελείο της εκπομπής, οι οποίοι φυσικά δεν διαμένουν στην παραλία, αλλά σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση