GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι απαντά ο Βορίδης μέσω του δελτίου του ΑΝΤ1 για τις δηλώσεις του Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

«Διατυπώθηκαν σκόπιμα από την πλευρά της κυβέρνησης ορισμένες εικασίες ότι ο κ. Μεϊμαράκης αμφισβήτησε κεντρικές πολιτικές της Νέας Δημο...


«Διατυπώθηκαν σκόπιμα από την πλευρά της κυβέρνησης ορισμένες εικασίες ότι ο κ. Μεϊμαράκης αμφισβήτησε κεντρικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του ότι το 2017 η ΝΔ έχει μια σαφή και ξεκάθαρη θέση. Δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα, δεν πρόκειται να δώσει στήριξη στην κυβέρνηση σε αυτή την καταστροφική πολιτική και αυτό θα συμβεί σε κάθε περίσταση ακόμα και αν η κυβέρνηση απολέσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, κατά τη διάρκεια της ψήφισης των μέτρων», δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το τι θα έκανε σήμερα η ΝΔ σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ο Μάκης Βορίδης ήταν σαφής: «Θα ρίχναμε την κυβέρνηση». 

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση