GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι ψάχνουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι που αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα

Δεκάδες Τούρκοι τους τελευταίους μήνες αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα ενώ το ενδιαφέρον είναι αυξανόμενο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθ...


Δεκάδες Τούρκοι τους τελευταίους μήνες αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα ενώ το ενδιαφέρον είναι αυξανόμενο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», από τα 57 σπίτια, που έχουν πουληθεί με τη βοήθεια τριών συμπατριωτών τους, μόνο οι ιδιοκτήτες 12 εξ αυτών έχουν ήδη στα χέρια τους τη «χρυσή βίζα».

Για τους υπόλοιπους η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έως και την 1η Φεβρουαρίου είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία συνολικά για 49 ακίνητα που αντιστοιχούν σε 128 άδειες διαμονής στους Τούρκους ιδιοκτήτες και τις οικογένειές τους.

Οι περισσότεροι αγόρασαν ακίνητα αξίας 250.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν και εκείνοι που αγόρασαν για 850.000 ευρώ ακίνητο στη Μεσογείων, εκείνοι που ψάχνουν ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με ένα εκατομμύριο ευρώ ή τον επιχειρηματία που αναζητεί αποθήκη 4.000 τ.μ. για να στεγάσει τη βιοτεχνία του, αφού οι ξένοι πελάτες του δεν επιθυμούν πλέον να ταξιδεύουν στην Τουρκία.

Οι τρεις συμπατριώτες τους, που μίλησαν στην εφημερίδα, κάνουν λόγο για επιλογή που γίνεται και για λόγους ασφαλείας, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν, το τελευταίο διάστημα είναι ελάχιστα τα Σαββατοκύριακα που δεν υποδέχονται στο αεροδρόμιο κάποιον υποψήφιο αγοραστή από τη γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση