GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης Μπέντο

Σχεδόν μία ώρα προτού επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας του Πάουλο Μπέντο με τον Ολυμπιακό, o πορτογαλικός Τύπος είχε ήδη προαναγ...


Σχεδόν μία ώρα προτού επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας του Πάουλο Μπέντο με τον Ολυμπιακό, o πορτογαλικός Τύπος είχε ήδη προαναγγείλει το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Μάλιστα, σε δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι οι λόγοι της αποχώρησης του Μπέντο από τον Ολυμπιακό αφορούν σε «διαρκή παρέμβαση της διοίκησης στο έργο του» κυρίως όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των Καμπιάσο, Ντομίνγκες και Μάριν, αλλά και στην «υπονόμευσή» του με τις πωλήσεις του Ιανουαρίου!

Η εφημερίδα «Record» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική έκδοσή της τα εξής: «Στην έξοδο του Ολυμπιακού ο Μπέντο! Ο Πορτογάλος προπονητής ενοχλήθηκε από της συνεχείς παρεμβάσεις στο έργο του. Ο Ολυμπιακός έκανε την τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έχει προκριθεί στο Europa League.

Πίσω από τη διαφαινόμενη (σ.σ. το κείμενο γράφτηκε πριν τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός) αποχώρηση του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας είναι η διαρκής παρέμβαση της διοίκησης του Ολυμπιακού στη διαχείριση της ομάδας. Η επιβολή εκ μέρους της διοίκησης αφορούσε παίκτες όπως οι Μάρκο Μάριν, Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες.

Την ίδια στιγμή η μεταγραφική πολιτική του συλλόγου υπονόμευε τη δουλειά του Πάουλο Μπέντο. Ο προπονητής είχε ζητήσει να μην πουληθούν ο Σέρβος μέσος και αρχηγός της ομάδας Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο δεξιός μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ωστόσο και οι δύο έφυγαν για την Αγγλία τον Ιανουάριο. Πέρα από τα καλά αποτελέσματα, ο Μπέντο παρουσίασε και ορισμένα νέα παιδιά και τα έχρισε βασικούς. Οι Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος και Νικολάου είναι ορισμένα παραδείγματα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση