GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Τζανακόπουλου για το debate με τον Κικίλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αμέσως μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του debate με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ...


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αμέσως μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του debate με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, σήμερα στις 7 το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απάντησε εκ νέου στον κ. Κικίλια με ανάρτηση του στο twitter.

Ο κ. Τζανακόπουλος είχε απαντήσει χθες το βράδυ θετικά στην ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την διεξαγωγή debate στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κ. Κικίλια έγραψε: «K. Κικίλια πήγε 00:00. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Χατζηνικολάου».

Ο κ. Κικίλιας απάντησε το πρωί αποδεχόμενος κι εκείνος την πρόσκληση για τη διεξαγωγή debate: «Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Tζανακόπουλε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση