GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική κόντρα στο Twitter: "Είσαι troll" - "Είστε απαράδεκτοι"

Σε... μονομαχία στο Twitter κατέληξε η διαμάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή τ...


Σε... μονομαχία στο Twitter κατέληξε η διαμάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σε ξένο ειδησεογραφικό δίκτυο,και ιδιαίτερα για την προτροπή του σε ξένους επενδυτές να “αγοράσουν Ελλάδα”, τώρα που “τα πάντα είναι πολύ φθηνά”.

“Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC είναι απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα”, ανέφερε το απόγευμα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: “Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές “να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές”! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη”.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι με τις δηλώσεις του “κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα”, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη, που απάντησε επίσης μέσω Twitter: “Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα "πουλήστε Ελλάδα" τί θα έλεγες”.

“Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από troll στο Twitter...”, ανταπάντησε ο Δ. Τζανακόπουλος, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να συνεχίζει την κόντρα με μία παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σε υποψήφιους επενδυτές, σχολιάζοντας: “είστε απαράδεκτοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση