GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία επιβλήθηκε σε 100 Ολλανδούς

Απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία επιβλήθηκε σε περίπου 100 Ολλανδούς πολίτες τουρκικής καταγωγής, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δί...


Απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία επιβλήθηκε σε περίπου 100 Ολλανδούς πολίτες τουρκικής καταγωγής, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NOS, επικαλούμενο πηγές με γνώση της κατάστασης.

Το τηλεοπτικό δίκτυο τόνισε ότι εκείνοι που επηρεάζονται από το μέτρο, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονταν σε διακοπές στην Τουρκία, είτε για επίσκεψη στις οικογένειες τους, είχαν επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο ΡετζέπΤαγίπ Ερντογάν, η κυβέρνηση του οποίου έχει εξαπολύσει μέτρα καταστολής εναντίον της αντιπολίτευσης, έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου.

Δεν έχει γίνει σαφές αν οι συγκεκριμένοι πολίτες που επηρεάζονται από την απαγόρευση έχουν διπλή υπηκοότητα, την τουρκική και την ολλανδική.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για κάποιο σχόλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση