GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα 10,5 μονάδων της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 10,5 μονάδων  στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής και περίπου 13 μονάδων στη πρόθεση ψήφου καταγράφε...


Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 10,5 μονάδων  στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής και περίπου 13 μονάδων στη πρόθεση ψήφου καταγράφεται στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr.

Σε υψηλά επίπεδα η απροσδιόριστη ψήφος. Τη μερίδα του λέοντος κατέχουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ωστόσο δεν  έχουν μετακινηθεί σε κάποιο άλλο κόμμα.

Ειδικότερα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (με πολλαπλή αναγωγή) η ΝΔ συγκεντρώνει 35%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, το ΚΚΕ 9,0%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 7,0%, η Χρυσή Αυγή 6,5%, η Ένωση Κεντρώων 3%, η Πλεύση Ελευθερίας 2%, το Ποτάμι 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%, 1,5% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 1,5% η Λαϊκή Ενότητα. Το 6% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα ψηφίσει «Άλλο Κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση