GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο πρόγραμμα για 10.500 ανέργους ώστε να αποκτήσουν ένσημα για συνταξιοδότηση

Ένα νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα αφορά σε 10.500 μακροχρόνια ανέργους ηλικίας από 55 έως 67 ετών και θα αποσκοπεί στο να ωφεληθούν άτομα π...


Ένα νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα αφορά σε 10.500 μακροχρόνια ανέργους ηλικίας από 55 έως 67 ετών και θα αποσκοπεί στο να ωφεληθούν άτομα που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση λόγω της ηλικίας, προκειμένου να μπορέσουν να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα για τη συνταξιοδότησή τους.
Πρόκειται για πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων των δήμων, των περιφερειών και άλλων δημόσιων φορέων καθώς και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ώστε να προχωρήσουν στην πρόσληψη των ανέργων για χρονικό διάστημα 12 μηνών.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το υπουργείο Εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.
Όπως επίσης επισημάνθηκε, γίνεται προσπάθεια ώστε το ποσό των 500 ευρώ, που είναι η συνεισφορά του κράτους για την αμοιβή των ανέργων, να ανέλθει στα 600 ευρώ.
Για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα πρέπει…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση