GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμικάζι αυτοκτονίας σκότωσε 112 αμάχους στο Χαλέπι

Εκατόν δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο εναντίον λεωφορείων τα οποία μετ...


Εκατόν δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο εναντίον λεωφορείων τα οποία μετέφεραν εκτοπισμένους από περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Μεταξύ των 112 νεκρών περιλαμβάνονται 98 άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από τις τοποθεσίες Φούα και Καφράγια (βορειοδυτική Συρία), διευκρίνισε η μκο.

Ο προηγούμενος απολογισμός αυτής της επίθεσης στο Ρασιντίν, για την οποία δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, έκανε λόγο για 43 νεκρούς.

Η έκρηξη έπληξε λεωφορεία που μετέφεραν σιίτες κατοίκους, καθώς περίμεναν για να περάσουν, από ανταρτοκρατούμενα εδάφη, σε εδάφη που ελέγχονται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μεταξύ των εμπολέμων για την απομάκρυνση των αμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση