GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Νίκος Τόσκας πήρε την «13η σύνταξη» - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγαλώνει η λίστα των βουλευτών που έλαβαν τη λεγόμενη «13η σύνταξη» με τον ΣΚΑΪ να αποκαλύπτει πριν από λίγο ότι το έκτακτο αυτό βοήθη...


Μεγαλώνει η λίστα των βουλευτών που έλαβαν τη λεγόμενη «13η σύνταξη» με τον ΣΚΑΪ να αποκαλύπτει πριν από λίγο ότι το έκτακτο αυτό βοήθημα έλαβε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ως συνταξιούχος-στρατιωτικός.
Ο κ. Τόσκας, που έχει αποστρατευτεί εδώ και πολλά χρόνια λαμβάνει ως εκλεγμένος βουλευτής μειωμένη κατά 70% σύνταξη. Έτσι στο πληροφοριακό σύστημα παρουσιάζεται να λαμβάνει κάτω από 800 ευρώ με αποτέλεσμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να λάβει το έκτακτο βοήθημα.
Το περιβάλλον του Νίκου Τόσκα επιβεβαίωσε την είδηση. Κύκλοι του υπουργού, υπογράμμιζαν ότι «αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι έλαβε το επίδομα των 300 ευρώ επικοινώνησε με τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες και το επανακατέθεσε στον ΕΦΚΑ» και τόνιζαν ότι «σημείωμα ότι πιστώθηκε στον λογαριασμό του δεν έλαβε ποτέ, καθώς το σύστημα το έβαλε αυτοματοποιημένα». Συνεχίζοντας, σημείωναν ότι «όταν ανέκυψε το θέμα με τον Μάκη Μπαλαούρα, έλεγξε το λογαριασμό του».
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση