GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Στο 17,5% σκαρφάλωσε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 17,5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίο...

Προβάδισμα 17,5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.


Ειδικότερα τα κόμματα συγκεντρώνουν τα ακόλουθα ποσοστά:
-Ν.Δ.: 33%
-ΣΥΡΙΖΑ: 15,5%
-Χρυσή Αυγή: 7,5%
-ΚΚΕ: 7%
-Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
-ΑΝΕΛ: 2%
-Ποτάμι: 2%
-Ένωση Κεντρώων: 2%
-Πλεύση Ελευθερίας: 2%
-ΛΑΕ: 1%
-Άλλο κόμμα: 6,5%
-Δεν ξέρω/δεν απαντώ: 15%
-Αποχή: 15,5%
-Άκυρο/Λευκό: 7%

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης το 18% συμφωνεί ότι ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές για την εθνική υπερηφάνεια και το καλό της χώρας, ενώ το 73% εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας καθυστερεί να ολοκληρώσει τη β’ αξιολόγηση γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος. 9% των ερωτώμενων δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Επίσης από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες αναμετρήσεις 37% πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές για την εθνική υπερηφάνεια και το καλό της χώρας, ενώ η πλειοψηφία, το 51% εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός καθυστερεί την αξιολόγηση γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και θέλει να παραμείνει στην εξουσία. 12% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ. Από τους ψηφοφόρους της ΝΔ το 5,5% εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές για την εθνική υπερηφάνεια και το καλό της χώρας, 92,5% ότι καθυστερεί την αξιολόγηση γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και θέλει να παραμείνει στην εξουσία, ενώ 2% απαντά δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Τέλος τo 19% των ερωτηθέντων θέλει να εξαντλήσει το τέλος της τετραετίας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, 30% επιθυμεί πρόωρες εκλογές, 38% θέλει να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, ενώ 13% απαντά κάτι άλλο ή δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Πηγή: ΣΚΑΪ

1 σχόλιο

  1. Κυριάκος; Παρακαλώ την Ασφάλεια Προαστείων να Μου Αποδεσμεύσουν της βαριές ναρκωτικές ουσίες που μας κατασχαν !
    Να μας της φέρουν ως Deliverades στο κονάκι που βρισκόμαστε μαζί με τον Άδωνη! Παρακαλώ της ενδοφλεβιες πρώτα!

    Κυριάκος; Είναι σαν να λέμε... Το μν..ι του μέλλοντος είναι ο ... Κω...ος!

    Ας μην χαίρεται ο Λουλας ο Alex! Για εσένα έχουμε κάτι το ... Καλό και ιδιαίτερο!

    Ρεμαλια ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση