GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές 2017: Έκανε πίσω το υπουργείο Παιδείας στη μείωση των εισακτέων

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για τη μείωση του αριθμού των εισακτέων σε ορισμένες σχολές, η οποία θα υλ...


Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για τη μείωση του αριθμού των εισακτέων σε ορισμένες σχολές, η οποία θα υλοποιηθεί σταδιακά, δηλαδή οι μισοί τη φετινή χρονιά και οι υπόλοιποι την επομένη. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ενώ σχετικά με την εξέταση και σε 5ο μάθημα στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, είπε πως αφορά μόνο την Ιατρική.

Από τα Γιάννενα, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, έκανε πίσω στο θέμα της μείωσης του αριθμού των εισακτέων, λέγοντας ότι φέτος θα μειωθούν κατά 500 και όχι κατά 1.000, που αρχικά είχε προταθεί.

Ο κ. Γαβρόγλου τόνισε πως θα πρέπει «να το δούμε με αποδραματοποιημένο τρόπο», ενώ σημείωσε ότι στις προθέσεις του υπουργείου δεν είναι η αναστάτωση των νέων παιδιών και συνέστησε «να μην επηρεάζονται από πρωτοσέλιδα, κακοήθειες και τέτοιου είδους πράγματα που θέλει να αξιοποιήσει η αντιπολίτευση».

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη μείωση του αριθμού εισακτέων στα πανεπιστήμια, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η προχειρότητα και η έλλειψη στόχευσης της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνονται καθημερινά. Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνιστούν ύψιστη δοκιμασία για τους μαθητές, οι οποίοι εμπαίζονται κατ’ εξακολούθηση, αντί απερίσπαστοι να επικεντρώνονται στην κορύφωση της προσπάθειάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση