GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Με ποια σημαία έκανε πρεμιέρα ο Σφακιανάκης ανήμερα της 21ης Απριλίου...

Με ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης ο Νότης Σφακιανάκης. ...

Με ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης ο Νότης Σφακιανάκης.
Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα συνέπεσε με την  επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει εκφράσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις κατά το παρελθόν, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, φωτογραφήθηκε με μια παρέα νεαρών, οι οποίοι είχαν μαζί τους μία σημαία της χούντας, υψωμένη για αρκετή ώρα στο τραπέζι τους.

Όταν οι νεαροί ζήτησαν να ανέβουν στην πίστα για να μιλήσουν δίπλα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, επενέβησαν άτομα από το μαγαζί και τους απέτρεψαν.

2 σχόλια

  1. Το τι κατάλοιπα κουβαλάει ο κάθε "Αρχηγός" κόμματος ή κράτους είναι Εμφανές τόσο σε "Ξένους " όσο και στους "Δικούς" μας!!! Αυτά τα αρρωστημένα ψυχοφθόρα Σύνδρομα Είμαστε Υποχρεωμένοι να τα Υποστούμε!!! Αυτοί ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΕΙΕΣ!!! Ζούνε σε Ένα Αλλο Μοντέλο/Κόσμο!!! Αυτό Είναι και ΜΙΑ ΥΦΉ ΤΟΥ ΚαπιταλοΝαζιστοΦασιστικού Πολυδιάστατου ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    Τίποτα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

    Το βλέπουμε από τον Χίτλερ/Γκαίμπελς/Χίμλερ μέχρι τους "Δικούς" μας ΟΛΟΥΣ π.χ. Χούντα Παπαδόπουλος ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ!!! Το Ψυχασθενές Τους, που Είναι Όμοιο και Ταυτόσημο με το Ίδιο Πολιτικοοικονομικό Σύστημα (Καπιταλισμός λέγεται) υπάρχει παντού από την προσωπική Τους Ζωή μέχρι της "Φασιστοδημοκρατικές" τους αποφάσεις! Χρησιμοποιούν Λαϊκές Δημοκρατικές Διαδικασίες για να καλύψουν την Απαξίωση που έχουν για την Ζωή!

    Διότι ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ!!! Είναι Πνεύματα Μιας .... Ανώτερης Τάξης/Επιπέδου!!!

    Χειρίζονται καλά Τον Φόβο Επειδή Φοβούνται!!!! Ζούνε Από Τον Φόβο Μας!!!






    Υ.Γ. Το άνω Είναι επιβεβαίωση Για Τον Λόγο που κάνουν "Διεθνές Διασκέψης" οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ τύπου Παυλόπουλο Κοτζιά και Άλλων Τύπων!!! Ο "Πλουραλισμός" είναι καλυμμένη Ναζιστοφασιστική Αντίληψη με ..... ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ Δομές ... μέσα στον ... "Πλουραλισμό" Τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Καψαμπελη θα έχεις πολλές ήμερες αυτόν τον χουντικό ΦΆΤΣΑ στο σαιτ;;;

    Ένταξη το ξέρουμε ο πατέρας του στο Ηράκλειο Κρήτης επί χούντας ήταν στο ΔΉΜΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ο μεγαλύτερος ρουφιάνος της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ασφάλειας.. Μερικοί το έχουμε ζήσει ως Εβραίοι την καταγωγή ΜΈΣΑ στα σπίτια μας.

    Αν σε τιμά Καψαμπελη άφησε κανένα χρόνο τον ΦΑΣΊΣΤΑ πρώτη μούρη..δικά σου είναι τα γένια, δικά και τα χτένια..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση