GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

28χρονος βίαζε τη δίχρονη κόρη του σε… ζωντανή μετάδοση

Πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει ένας άνδρας που φέρεται βίαζε την δύο ετών κόρη του σε ζωντανή αναμετάδοση...


Πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει ένας άνδρας που φέρεται βίαζε την δύο ετών κόρη του σε ζωντανή αναμετάδοση στο διαδίκτυο.
Ο 28χρονος από τη Βόρεια Γερμανία κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμα άνδρα, 47 ετών, βίασαν το κοριτσάκι πολλές φορές. Και οι δύο, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, θα βρεθούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Γερμανού Εισαγγελέα, ο άνεργος άνδρας – που δεν έχει κατονομαστεί – είχε κακοποιήσει την κόρη του εννέα φορές από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο, οπότε και συνελήφθη. Σε τρεις περιπτώσεις μάλιστα, η κακοποίηση περιλάμβανε και βιασμό, ενώ δύο φορές, το «παιδί δύο φορές κόντεψε να πεθάνει».
Οι δύο άνδρες φέρονται να κινηματογραφούσαν και να μετέδιδαν ζωντανά μέσω chat room στο διαδίκτυο τις αρρωστημένες πράξεις τους σε βάρος του μωρού. Στο chat room υπήρχαν περίπου 50 συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση