GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτογενές έλλειμμα 295 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο

Πρωτογενές έλλειμμα 295 εκατ. ευρώ εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε ταμειακή βάση, έναντι πρωτογενούς πλεονάσμ...


Πρωτογενές έλλειμμα 295 εκατ. ευρώ εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε ταμειακή βάση, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2,85 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 251 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 524 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016.
Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 1,4 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 763 εκατ. ευρώ που είχε καταγραφεί το Μάρτιο του 2016.
Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την μείωση των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού του πρώτου τριμήνου στα 10,718 δισ. ευρώ από 10,893 δισ. ευρώ πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση