GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ-Κετσπάγια: Στις 2 Μαΐου λύνουν τις διαφορέες τους στα δικαστήρια

Στις 2 Μαΐου, στις δικαστικές αίθουσες, θα λύσουν τις διαφορές τους ο Τιμούρ Κετσπάγια και η ΑΕΚ, μετά την απόφαση του πρώτου να κινη...


Στις 2 Μαΐου, στις δικαστικές αίθουσες, θα λύσουν τις διαφορές τους ο Τιμούρ Κετσπάγια και η ΑΕΚ, μετά την απόφαση του πρώτου να κινηθεί δικαστικά εναντίον τις Ένωσης, εξαιτίας χρηματικών οφειλών. 

Τη Δευτέρα (23/4) οι δύο πλευρές, τα είπαν στην πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, με την πλευρά της ΑΕΚ να καταθέτει ένταση για παραγραφή, λόγω αοριστίας και μη αρμοδιότητας. 

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του, Μιχαήλ και Τσέντια, θέλουν να πάρουν αποζημίωση μέσω του κανονισμού ιδιότητας μεταγραφών, ενώ θα έπρεπε να τη διεκδικήσουν βάσει εκείνου των προπονητών. 

Η ΑΕΚ πήρε προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα για να καταθέσει τα υπομνήματά της, εξαιτίας φόρτου εργασίας λόγω για το ματς με τον Ολυμπιακό, μέχρι τις 2 Μαιΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση