GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Χαλκίδα: Στην εντατική 2χρονο αγοράκι που κατάπιε ναρκωτικό χάπι

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε συνοικία της Χαλκίδας με θύμα ένα 2χρονο παιδί που κατάπιε ένα ναρκωτικό χάπι ...


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε συνοικία της Χαλκίδας με θύμα ένα 2χρονο παιδί που κατάπιε ένα ναρκωτικό χάπι την ώρα που βρισκόταν μόνο του μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το Eviazoom.gr, oι γονείς έλειπαν εκείνη την ώρα και μόλις επέστρεψαν αντίκρυσαν σχεδόν λιπόθυμο το αγοράκι το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από κει στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο Παίδων βρίσκεται και η μητέρα του, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας συνέλαβαν τον35χρονο πατέρα για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Καθώς η μητέρα κρίθηκε αναγκαίο να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού, δεν συνελήθφη αλλά σε βάρος των γονιών ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση