GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεμαχισμένος και θαμμένος βρέθηκε 30χρονος που αγνοούνταν στον Πύργο

Τεμαχισμένος και θαμμένος σε αγροτική περιοχή κοντά στον Πύργο,  στην περιοχή της Βαρβάσαινας, βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 30χρονος...


Τεμαχισμένος και θαμμένος σε αγροτική περιοχή κοντά στον Πύργο,  στην περιοχή της Βαρβάσαινας, βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 30χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από 10 περίπου ημέρες.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μετά από έρευνες και αξιοποιώντας στο έπακρο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, εντόπισαν το άψυχο κορμί του νεαρού Πακιστανού, διαμελισμένο, σε Τ.Κ του Δήμου Πύργου.

Σε δύο προσαγωγές έχουν ήδη προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου ενώ όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και συλλήψεις για τον φόνο.

Πριν 10 περίπου ημέρες,  ο εργοδότης του άτυχου άνδρα, δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία του Πύργου. Οι αστυνομικοί, κάτω από άκρα μυστικότητα, με διακριτικότητα αλλά και μεθοδικότητα, άρχισαν να συγκεντρώνουν ένα-ένα τα στοιχεία που απαιτούνταν για την έρευνά τους. Στοιχεία, που τελικά έγιναν…κομμάτια στο «παζλ» ενός φρικτού εγκλήματος.

Οι πληροφορίες λένε – χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί – πως, ένα κινητό τηλέφωνο, έδωσε στους αστυνομικούς σημαντικά «στοιχεία» για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Έτσι, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. 

Πηγές:ΑΠΕ-ΜΠΕ,  patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση