GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την επίθεση στη Στοκχόλμη

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Στοκχόλμη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω σε ανθρώπους σε δρόμο στο κέντρο της πόλης, λίγο μετά τι...


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Στοκχόλμη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω σε ανθρώπους σε δρόμο στο κέντρο της πόλης, λίγο μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδος.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως υπάρχουν δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες. Ωστόσο τα σουηδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες.
«Ένα όχημα τραυμάτισε ανθρώπους στο Ντοτνινγκάταν», ανέφερε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Τουβέ Χεγκ, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Το συμβάν, έγινε μπροστά σε ένα πολυκατάστημα, στη διασταύρωση μιας λεωφόρου και του πιο πολυσύχναστου πεζόδρομου της σουηδικής πρωτεύουσας.
Ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας, Στέφαν Λεβέν, δήλωσε σοκαρισμένος: «Η Σουηδία δέχτηκε επίθεση, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση».
Εικόνες που μετέδωσαν σουηδικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δείχνουν ένα φορτηγό που έχει μπει μέσα στο πολυκατάστημα Ahlens, στο κέντρο της Στοκχόλμης και ανθρώπινες σορούς να έχουν καλυφθεί με κουβέρτες.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον τόπο της τραγωδίας και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν να κινούνται στο κέντρο της πόλης.
Η εφημερίδα Aftonbladet έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άνδρα που αναζητά η σουηδική αστυνομία ως βασικό ύποπτο για το μακελειό στην πρωτεύουσα στη Σουηδία.
Οι φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, είναι συγκλονιστικές.































Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση