GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριές κατηγορίες στον 42χρονο υπάλληλο της ΧΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μχαλολιάκου, είναι ο 42χρονος που συνελήφθη το πρ...


Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μχαλολιάκου, είναι ο 42χρονος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, με την κατηγορία ότι συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελοκήπους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 42χρονος είχε προσληφθεί στη Βουλή από το 2012, με πρόταση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η καφετέρια-μπυραρία, στην οποία συνελήφθη το πρωί στους Αμπελοκήπους, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, είναι στο όνομα της μητέρας του, ωστόσο ο ίδιος ήταν τις περισσότερες ώρες της μέρας εκεί. Η καφετέρια είναι στέκι πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής και βουλευτών του κόμματος.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.

Ο συλληφθείς στους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό, αλλά αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα ότι ήταν ένας από τους 3-4 χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας τον 24χρονο.

Δίωξη για κακουργήματα σε βάρος 42χρονου που εμφανίζεται ως μέλος της ΧΑ για την επίθεση στο φοιτητή

Αντιμέτωπος με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος είναι ο 42χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, και συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελοκήπους.

Εναντίον του 42χρονου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορουμενος αρνείται ότι έχει σχέση με την επίθεση.

Η αστυνομία φέρεται να οδηγήθηκε στη σύλληψη μετά από την αναγνώριση του 42χρονου από φωτογραφία.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του κατηγορούμενου αναφέρουν ότι η αναγνώριση του δράστη δεν έγινε από το 24χρονο θύμα αλλά από περίοικο ο οποίος εμφανίζεται- από την υπεράσπιση- να έχει προσωπικές διαφορές με τον κατηγορούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση