GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 42χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Προθεσμία για την Τετάρτη 5 Απριλίου ζήτησε και έλαβε ο 42χρονος κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος φοιτητή στους Αμπελόκηπου...


Προθεσμία για την Τετάρτη 5 Απριλίου ζήτησε και έλαβε ο 42χρονος κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος φοιτητή στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 42χρονος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμη στη δικογραφία κάποια συγκεκριμένα έγγραφα.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από μαρτυρίες ότι συμμετείχε στην ομάδα των χρυσαυγιτών που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια στο κεφάλι και στο σώμα τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του θύματος, του αφαίρεσαν την τσάντα.

Πηγή / πηγή φωτό: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση