GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκε 44χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου

Με ποινή κάθειρξης 15 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έναν 44χρον...


Με ποινή κάθειρξης 15 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έναν 44χρονο, που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί πέρυσι τον Μάιο, όταν οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού από περιοχή του Κιλκίς, τον κατήγγειλαν ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης τους, στη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού όπου ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, κατηγορείτο για βιασμό της 6χρονης, πράξη για την οποία όμως το δικαστήριο τον αθώωσε.

Μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκε στο σπίτι του πορνογραφικό υλικό το οποίο αντάλλασε -μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης- με 16χρονη από περιοχή της Καβάλας. Επρόκειτο για κοπέλα με ειδικές ανάγκες, την οποία είχε πείσει να του αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ ανάλογες φωτογραφίες απέστειλε κι εκείνος.

Ο 44χρονος, που μεταξύ άλλων δήλωσε ραδιοφωνικός παραγωγός, αρνήθηκε στην απολογία του την πράξη της αποπλάνησης στην περίπτωση της 6χρονης, ενώ όσον αφορά την κατηγορία για κατοχή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού που συνδεόταν με την 16χρονη, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία και θεωρούσε ότι ήταν ενήλικη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να επιστρέψει στις φυλακές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση