GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Σκουρλέτης για τη δήλωσή του περί 4ου μνημονίου

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του περί πρόβλεψης ενός 4ου μνημονίου, έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ανέ...


Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του περί πρόβλεψης ενός 4ου μνημονίου, έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε:

«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Σκουρλέτης είχε προκαλέσει αντιδράσεις, υποστηρίζοντας ότι ένα νέο μνημόνιο είναι προ των πυλών: «Ακούγεται αυτές τις ώρες που μιλάμε από κάποιες φωνές ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε ένα νέο μνημόνιο. Μα, αυτό δεν λέγαμε το 2010, το 2011 ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μία νέα συνταγή ακριβώς ίδια με την προηγούμενη, για νέο μνημόνιο, για μία ανακύκλωση της λιτότητας». «Νομίζω, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή. Δεν τον γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε», είχε πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση