GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Άγριο μαφιόζικο έγκλημα 61χρονου

Ο Ανδρέας Ροδοθέου, 61 χρονών, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία λόγω σχέσεων του με ανθρώπους της ν...


Ο Ανδρέας Ροδοθέου, 61 χρονών, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία λόγω σχέσεων του με ανθρώπους της νύκτας, δολοφονήθηκε αργά χθες το βράδυ σε εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου σε απόμερη περιοχή του χωριού Γεράσα, στην επαρχία Λεμεσού.

Το θύμα συνέτρωγε με άλλα τρία άτομα και σε κάποια στιγμή πήγε να πάρει το πιάτο του στην κουζίνα, γράφει το ΕΠΕ ΜΠΕ. Τότε δέχτηκε έξω από το σπίτι πυροβολισμούς από αυτόματο όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Πληροφορίες θέλουν το θύμα να δέχτηκε αρχικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια ριπή ή ακόμη και διασταυρούμενα πυρά.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο. Η ταυτότητα των δραστών, ο αριθμός τους και ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν, παραμένουν άγνωστα. Στη σκηνή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από κάλυκες και κάποια άλλα τεκμήρια τα οποία θα εξεταστούν. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του εγκλήματος συνεχίζονται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση