Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

  662 θαυμαστές του Σαρλό κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ


  Άνθρωποι κάθε ηλικίας, 662 συνολικά, μεταμφιέστηκαν σε Σαρλό και συγκεντρώθηκαν την Κυριακή του Πάσχα στο Chaplin's World, στο μοναδικό μουσείο στον κόσμο που είναι αφιερωμένο στον Τσάρλι Τσάπλιν στο Κορσιέ-σιρ-Βεβέ της δυτικής Ελβετίας, ανακοίνωσε η διεύθυνση του μουσείου.

  "Υπήρξαν προσπάθειες κατά το παρελθόν για διοργάνωση μεγάλων συγκεντρώσεων για τον Σαρλό, αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτή καταγράφηκε υπό τον έλεγχο δικαστικού επιμελητή. Έχουμε συνεπώς το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ", δήλωσε η Ανίκ Μπαρμπεζά-Περέν, εκπρόσωπος του μουσείου.

  Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να εγκριθεί η συμμετοχή τους, έπρεπε να έχουν καθορισμένη εμφάνιση: μαύρο κοστούμι, μαύρα παπούτσια, λευκό πουκάμισο, καπέλο Σαρλό, μουστάκι και να κρατούν ένα μπαστούνι.

  "Υπήρχαν γαλλόφωνοι, γερμανόφωνοι, ισπανόφωνοι, αγγλόφωνοι", πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
  Η φετινή Κυριακή 16 Απριλίου σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Chaplin's World. Η 16η Απριλίου του 1889 ήταν ημέρα γέννησης του Τσάρλι Τσάπλιν. Το μουσείο προσέλκυσε κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος 300.000 επισκέπτες, πολύ περισσότερους από τους 220.000 που ήθελαν οι εκτιμήσεις.

  Ο Τσάρλι Τσάπλιν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην Ελβετία, στο καντόνι του Βο, όπου πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου του 1977.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: 662 θαυμαστές του Σαρλό κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr