GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερα γκολ μετά από 858 ημέρες για τον Αστέρα Τρίπολης

Την πρώτη του νίκη ύστερα από πέντε μήνες και ένα αρνητικό σερί 11 αγωνιστικών σημείωσε χθες ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε ...


Την πρώτη του νίκη ύστερα από πέντε μήνες και ένα αρνητικό σερί 11 αγωνιστικών σημείωσε χθες ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με σκορ -1 στην έδρα της Λάρισας για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια, τέσσερις μήνες και επτά ημέρες από την τελευταία φορά που οι Αρκάδες βρήκαν τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά ήταν στις 30/11/2004, στο 4-1 επί του Εργοτέλη ξανά με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. H ΑΕΛ πρέπει να παίσει. Ο Κούγιας (αυτός που ξέρει από ποδόσφαιρο) πήγε και Παραμυθιάσε όλον τον φίλαθλο κόσμο, αθλητές και προπονητές.Εκθέτει αθλητές και προπονητές που ο ίδιος διάλεξε.

    Έχει φτιάξει ένα κύκλο από γλείφτες και ανεπάγγελτους επίσης θέλησε να κόψει την μάσα από τους γηγενής Λαρισαίους επαγγελματίες οπαδούς η οποίοι έτρωγαν και τρώνε χρήματα πουλώντας οπαδιλίκι , όμως η αδαείς Ξύπνησαν και ενώ πέρυσι η ομάδα έκοβε στην Φούτμπολ Λιγκ πολλά εισιτήρια, τα τριπλά από εφέτος αυτός έδιωχνε με τον πιο ΆΤΙΜΟ τρόπο προπονητές και ποδοσφαιριστές που του χάρισαν πέρυσι την άνοδο θελοντας να μην τους πλήρωση και τα μικρά συμβόλαια που τους είχε κάνει για δυο η για τρία χρονιά αξίας 20.000 και 25.000 χιλιάδες ευρώ Ελληνοπούλα και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ (περίπτωση Κουτσιανικούλη ,
    Μαρουκάκη,Ροβύθι,Καβουσάκη,Βέρτζου,Κομεσίδη,Νικολακάκη , Μπουντόπολο, Λαμπρόπουλο και πολλοί άλλοι.

    Εφέτος έδωσε εντολή μερικοί ΠΑΙΧΤΕΣ Έλληνες να μην κάνουν πάνω από 10 συμμετοχές ΏΣΤΕ να μην πάρουν ένα πριμ που είχαν στα συμβόλαια τους)..Μάζεψε τον κάθε ΞΕΝΟ, γυρολόγο, παλτό, σακατεμένο με 100.000 και 70.000 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο αυτός που αγάπα το Ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει ομάδα..


    κ.Κουγιάς τον 100.000 χιλιάδων ανακινήσεων, να πας στην Γ! Τανγκανίκας να πάρεις παίχτες ,να τα πληρώσεις τα Ελληνοπούλα να φύγουν και μην νομίζεις ότι θα σε ανεχτούν ακόμα πολύ στην Λάρισα.

    (ΚΟΥΓΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ:Πήρα τον Φυντάνη στην ομάδα επειδή ήταν φίλος με τον Τσακογιάννη, μήπως σταματήσει και μας αφήσει ήσυχους. Για να προστατευτώ από το σύστημα το έκανα.)

    ΧΘΕΣ Ο πρώην μπάστος Φυντάνης, Ο φιλος τον Τσακογιάννη, ανακοινώθηκε γενικός αρχηγός της ΑΕΛ παρουσιάζοντας τον Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΑ ΩΣ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ !!!!


    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011..Απολύθηκε από την Παναχαϊκή ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης

    Αιχμηρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απολύθηκε από την Παναχαϊκή ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης
    Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωστοποίησε την απόλυση του προπονητή Ηλία Φυντάνη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, είχε προαναγγείλει την εξέλιξη αυτή, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλίας του 49χρονου κόουτς με τον Γιώργο Τσακογιάννη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ηλιούπολη.

    H ανακοίνωση της ΠΑΕ

    "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη.

    Η δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ τηλεφωνικών επικοινωνιών του Ηλία Φυντάνη με τον Γιώργο Τσακογιάννη και η αναφορά ακόμα και ψευδών και συκοφαντικών γεγονότων τα οποία αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ δεν αφήνουν καμία δυνατότητα στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή να λάβει οποιαδήποτε άλλη απόφαση.

    Ο Ηλίας Φυντάνης είναι εξαιρετικός προπονητής αλλά δυστυχώς οι προσωπικές του σχέσεις με ότι χειρότερο πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια αποτρέπουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή από σήμερα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που να ταιριάζει στην ηθική της ομάδας και στο αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών της". ΠΗΓΉ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=293619
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
    ΤΟ ΠΌΣΟ ΚΛΟΟΥΝ Η ΠΟΝΗΡΟΣ μπορεί να είναι ένας ΚΟΥΓΙΑΣ!!.Χρειάζεται επιστημονική ερεύνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση