GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το πρώτο ευρώ: 900.000 συνταξιούχοι στο χορό των μειώσεων

Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως του ποσού της σύνταξης θα μπουν τελικά στο λογαριασμό των μειώσεων. Οι περικοπές στις ήδη καταβαλλό...


Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως του ποσού της σύνταξης θα μπουν τελικά στο λογαριασμό των μειώσεων. Οι περικοπές στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις θα γίνουν από το πρώτο ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των περικοπών 1,8 δισ. ευρώ.

Στόχος του Υπουργείου Εργασίας ήταν να μην κοπούν οι επικουρικές συντάξεις αλλά οι περικοπές 1,8 δισ. ευρώ να προκύψουν από τη μείωση ή και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς σε 900.000 συνταξιούχους.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου μπορεί να βγει ο λογαριασμός χωρίς να εμπλακούν οι επικουρικές. Ωστόσο με την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων θα εξεταστούν τα νούμερα και τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι περικοπές θα ισχύσουν για όλους.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών φαίνεται να αποδέχονται ανώτατο όριο μείωσης κύριας σύνταξης ωστόσο ζητούν να μην εφαρμοστούν μόνο στις υψηλότερες συντάξεις.

Όσον αφορά στα αντίμετρα το επίδομα για το πρώτο παιδί θα αυξηθεί στα 60 ευρώ και στα 90 ευρώ για δεύτερο παιδί ενώ η επιδότηση ενοικίου 80 ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο θα γίνει με εισοδηματικά κριτήρια. Σε ότι αφορά στη συμμετοχή των συνταξιούχων στα φάρμακα για εισοδήματα κάτω των 700 ευρώ θα είναι μηδενική συμμετοχή, για εισοδήματα από 700 έως 1.200 ευρώ μείωση κατά 50% και για εισοδήματα από 1.200 έως 1.500 ευρώ μείωση κατά 25%.

1 σχόλιο

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    (Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

    Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

    Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

    Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

    Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

    Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

    Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

    Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


    Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση