GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυάγιο με 9 νεκρούς στη Λέσβο

Νεκροί ανασύρθηκαν εννέα άνθρωποι που βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου.  Η τραγωδία έγινε γνωστή λίγο μετά τις 12.00 το μεσημ...


Νεκροί ανασύρθηκαν εννέα άνθρωποι που βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου. 

Η τραγωδία έγινε γνωστή λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι όταν βρέθηκαν νεκροί στη θάλασσα 5 ναυαγοί. Το σκάφος που επέβαιναν και είχε ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν από τα τουρκικά παράλια βυθίστηκε και όλοι βρέθηκαν στο νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, οι νεκροί είναι οκτώ, ανάμεσά τους τρείς άνδρες, τέσσερις γυναίκες και ένα παδί. Ο απολογισμός της τραγωδίας έχει φτάσει στους 12 νεκρούς, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι στα τουρκικά χωρικά ύδατα, οι αρχές έχουν ανασύρει άλλους τέσσερις νεκρούς!

Όταν έφτασαν ανοιχτά του Μολύβου οι άντρες του λιμενικού βρήκαν τις σορούς τους, να επιπλέουν στη θάλασσα και οι προσπάθειες που έγιναν να τους επαναφέρουν δεν απέδωσαν καρπούς.

Ζωντανές βρέθηκαν δυο γυναίκες, η μια εκ των οποίων είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Η έγκυος όμως δεν μπορεί να βοήθησει στις έρευνες, αυτές τις δύσκολες ώρες. Από το σοκ που υπέστη δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της. Θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση