GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AEK: Με τα μάτια στραμμένα στον Αραούχο

Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την επικαιρότητα της «Ένωσης» δεν λείπει ...


Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την επικαιρότητα της «Ένωσης» δεν λείπει ποτέ το θέμα του Σέρχιο Αραούχο. 

Έχοντας συνειδητοποιήσει την ποιοτική διαφορά που μπορεί να κάνει η παραμονή του Αργεντινού έστω και για έναν ακόμη χρόνο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν τις μεγάλες δυσκολίες που (όντως) παρουσιάζει η υπόθεσή του. 

Παρόλο λοιπόν που η επιστροφή του στη Λας Πάλμας θεωρείται πιθανότατη, η ΑΕΚ θα παλέψει με όλα της τα όπλα για να τον κρατήσει. Για την ακρίβεια έχει αρχίσει ήδη να παλεύει. Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», έχουν ξεκινήσει ήδη συντονισμένες κινήσεις και επαφές με τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές: Τόσο με αυτή του ισπανικού συλλόγου, όσο και με αυτή του παίκτη. 

Αφενός λοιπόν οι Ισπανοί γνωρίζουν την επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον Αργεντινό και την πρόθεσή της να καλύψει το συμβόλαιο του (που για ολόκληρη την επόμενη σεζόν θα αγγίξει το 1,5 εκατ. ευρώ). Αφετέρου, ο πατέρας του παίκτη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα έχει κάνει επίσης συζητήσεις με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και έχει γίνει επίσης αποδέκτης της «κάψας» τους να μείνει ο Αραούχο στην Ελλάδα. 

Δεδομένου λοιπόν ότι δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχει ο γιος του στους «κιτρινόμαυρους» και ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει σε κάθε ευκαιρία ευτυχισμένος στη χώρα μας, μόνο χαμένη δεν θεωρείται από την ΑΕΚ η υπόθεση παραμονής του.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση