GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Τσίπρας, Λεπέν, Μακρόν και Τραμπ φθονούν την ανάπτυξη της Γερμανίας

Δημοσίευμα με τίτλο «Boomdesrepublik: Γι αυτό όλος ο κόσμος ζηλεύει το εμπορικό μας πλεόνασμα» φιλοξενούσε στο χθεσινό της φύλλο η γερμ...


Δημοσίευμα με τίτλο «Boomdesrepublik: Γι αυτό όλος ο κόσμος ζηλεύει το εμπορικό μας πλεόνασμα» φιλοξενούσε στο χθεσινό της φύλλο η γερμανική εφημερίδα «Bild», κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με την εκρηκτική ανάπτυξη της ισχυρότερης οικονομίας της Ευρωζώνης.
Στη φωτογραφία του άρθρου απεικονίζεται τόσο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι υποψήφιοι για τη γαλλική προεδρία Μαρίν Λεπέν και Εμανουέλ Μακρόν. Φυσικά, από το «κάδρο» δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
«Η ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας και η κυριαρχία της στην παγκόσμια αγορά προκαλεί την οργή των άλλων οικονομικών δυνάμεων», σημειώνεται στο δημοσίευμα και προστίθεται: «το σήμερα προέλευσης «made in Germany» φοβίζει τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση