GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που η βόμβα των ΗΠΑ πέφτει στο Αφγανιστάν...

Ο αμερικανικός σταρτός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο της επίθεσης στο Αφγανιστάν με την "μητέρα των βομβών", την BGU-43, που έπ...


Ο αμερικανικός σταρτός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο της επίθεσης στο Αφγανιστάν με την "μητέρα των βομβών", την BGU-43, που έπληξε την Πέμπτη το βράδυ σήραγγες και σπήλαια που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή Ατσίν της επαρχίας Νανγκαρχάρ.
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο σκοτώθηκαν 36 μαχητες του ΙΚ.
Η βόμβα «GBU-43» είναι η πιο ισχυρή – μη πυρηνική – βόμβα που υπάρχει και , αν και αναπτύχθηκε για τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 - είναι η πρώτη φορά που  χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ σε μάχη.
«Ήταν η πιο ισχυρή έκρηξη που έχω δει ποτέ. Η περιοχή τυλίχθηκε από τεράστιες φλόγες», δήλωσε ο Εσμαΐλ Σινουάρι κυβερνήτης της περιοχής Ατσίν.
«Ο εχθρός υπέστη μεγάλες απώλειες», επεσήμανε από την πλευρά του ο Σαχουσάιν Μουρταζάουι εκπρόσωπος της αφγανικής προεδρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση