GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Λεβέντη: Τι μου ζήτησε ο Μοσκοβισί - BINTEO

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή...


Σε μια αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του «Ε».

Όπως είπε ο κ. Λεβέντης, πριν από τρεις ημέρες του έστειλε μια επιστολή ο Πιερ Μοσκοβισί , στην οποία ανέφερε ότι θα συσταθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένας μηχανισμός για τις μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος του ζήτησε να τον βοηθήσει και να τον ενημερώνει για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι θα του στείλει και εκείνος μια επιστολή πριν από το Πάσχα, με την οποία θα τον ενημερώνει. Επιστολή, είπε, ότι θα στείλει και στην Άνγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα, ανέφερε και τι θα γράφει στην επιστολή του προς τον κ. Μοσκοβισί.: «Έτσι όπως πάτε δεν κάνετε τίποτα, θα πτωχεύσει η Ελλάδα και θα πάνε και τσάμπα τα λεφτά σας. Η Ελλάδα θέλει άλλο πράγμα. Θέλει μεταρρυθμίσεις. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολύ μεγαλύτερο από 3,6 δισ. ευρώ. Θα δημιουργηθεί και άλλη τρύπα. Η φοροδοτική ικανότητα του κόσμου έχει στραγγίξει»

«Είναι καλό που έκλεισε η συμφωνία στη Μάλτα. Αν δεν έκλεινε θα πηγαίναμε για κλείσιμο της χώρας», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης.

Τέλος, αναφερόμενος στον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, επεσήμανε: «Αποκλείεται να πιαστεί ο στόχος του 3,5% την στιγμή που δεν έρχεται κανένας επενδυτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση