GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Σόιμπλε που δεν θα αρέσει στον Ερντογάν

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπογράμμισε τον κίνδυνο της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας στην Τουρκία στην περί...


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπογράμμισε τον κίνδυνο της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας στην Τουρκία στην περίπτωση που το «ναι» επικρατήσει στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση των προεδρικών εξουσιών.
Ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που οργάνωσε το περιοδικό Der Spiegel, σχετικά με το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της Τουρκίας ΡετζέπΤαγίπ Ερντογάν να επιχειρεί με αυτή την αναθεώρηση να εγκαθιδρύσει «ένα αυταρχικό καθεστώς, ήτοι μια δικτατορία» στην χώρα του, ο Σόιμπλε απάντησε:
«Μπορούμε να αντιληφθούμε, πράγματι, ως κάτι τέτοιο αυτό το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης».
«Και όταν παρατηρούμε την εξέλιξή του (προέδρου Ερντογάν) τα τελευταία χρόνια, μπορούμε σίγουρα να βρούμε πολλούς λόγους και να αναλύσουμε» τί συνέβη, «όμως στην πραγματικότητα υπάρχουν ενδείξεις που προκαλούν ανησυχία» συμπλήρωσε.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι συνομίλησε με πολλούς Τούρκους που του είπαν ότι φοβούνται για αντίποινα στην περίπτωση που διατυπώσουν δημοσίως επικρίσεις σε βάρος της Άγκυρας.
«Όμως, όπως ένας εξ αυτών μου είπε "ξέρεις, στην τελική, η Τουρκία θα επιβιώσει από τον Ερντογάν", κάτι που προσφέρει λίγη ελπίδα» σημείωσε ο Σόιμπλε.

1 σχόλιο

  1. Τον Τσιπρα, τον Καραμανλή, τον Γ. Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Σημίτη τους τελειώνουν με ένα καλό απόθεμα στην πάντα οι δυνάστες ΣΑΣ.. Εκτός αν πιστεύετε ότι υπάρχει δημοκρατία;;; ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ ΤΑ ΚΛΙΜΆΚΙΑ..

    Τα κλιμάκια που έχουν ανάπτυξη οι πολυεθνικές κάνουν παπάδες, μουφτήδες, θεούς και διαόλους, [ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ] αρχίζει σιγά σιγά να εφαρμόζετε ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ της πολυεθνικής..

    Έχουν πολλούς τρελάρες παντού για να διαλύσουν ΌΛΟ τον πλανήτη ..Ντόναλντ Τραμπ, Πούτιν,Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Νικολά Μαδούρο , Άνγκελα Μέρκελ Μαρίν Λεπέν ,σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχουν τοποθέτηση και από ΕΝΑ μαλάκα ΚΑΙ του έχουν δώσει να κρατά από ένα κουτάκι σπίρτα μέσα στην αποθήκη με το μπαρούτι..

    Όχι δεν την ξέχασα την Κίνα ίσα ίσα ΣΉΜΕΡΑ διαθέτουν την μεγαλύτερη τεχνογνωσία και τον μεγαλύτερο στρατό με 1 τρισεκατομμύριο 400 εκατομμύρια ανθρώπους,έτσι μπορούν να διαλέξουν με όποιο μέρος του πόλεμου θα έχουν τα περισσότερα κέρδη...

    Ούτε την Αγγλία ξέχασα,γνωρίζοντας ότι διαθέτη τους καλύτερους διπλωμάτες αιώνες τώρα... γιαυτό έφυγε από τον εναγκαλισμό της Ε.Ε. ΏΣΤΕ να διοργάνωση και που διοργανώνει αθόρυβα την ΆΜΥΝΑ της ,γνωρίζοντας την γεωγραφική της θέση ως ένα μεγάλο νησί. και ΜΗΝ δίνοντας αναφορά σε ΚΑΝΈΝΑ το τι κίνησης άμυνας κάνει μέσα στο έδαφος της , ΏΣΤΕ την κατάλληλη ώρα και στιγμή να τα παρουσιάσει ....

    Επίσης μόνο όσοι κλείνουν τα μάτια δεν βλέπουν το θρησκευτικό πάθος [από όπου και αν προέρχεται] που το βάζουν σχεδόν ΌΛΟΙ τεχνηέντως στο ΜΕΓΆΛΟ κόλπο της γενικής σύρραξης, ΔΙΌΤΙ έτσι θα καθιδρυθεί η μονό θρησκεία.. Και μετά από ΌΛΑ αυτά θα έλθει η ανάπτυξη...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση