GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ντάισελμπλουμ στο Ευρωκοινοβούλιο για τα... «ποτά και τις γυναίκες»

Συγγνώμη για τη δήλωσή του για τα «ποτά και τις γυναίκες» ζήτησε από τις χώρες του Νότου στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του Eurogr...


Συγγνώμη για τη δήλωσή του για τα «ποτά και τις γυναίκες» ζήτησε από τις χώρες του Νότου στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του Eurogroup, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μάλιστα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επανέλαβε πως η συγκεκριμένη δήλωση δεν είχε στόχο να προσβάλει κανένα στον ευρωπαϊκό Νότο.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος5 Απριλίου 2017 - 11:00 π.μ.
    Διαβάζω τα της "Απολογίας" του Νταΐζεμπλούμ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά 2 τεινά α) η ανικανότητα της πολιτικής ερμηνείας σε συνάρτηση με την μη γνώση της γερμανικής γλώσσας β) η μη γνώση της επιστημονικής άνάλυσης της γλώσσας των Αφεντικών μας σε συνάρτηση με την εσκεμμένη παραπλάνηση και παραποίηση!

    Στο Διαταύτα:

    Η δήλωση της "απολογίας" του δείχνει το όλο μέγεθος,εύρος, βάθος και ύψος της Ελιτοφασιστικοναζιστικής του θεώρεισης! Είναι ακόμη χειρότερο από την ταύτιση και εξίσωση του "ποτά και πουτάνες"! Είναι αξιοπερίεργο αλλά η πραγματικότητα ότι οι μεταφραστές (δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να μεταφράζουν και να ερμηνεύσουν πολιτικές κοινονικοπολιτικές ορολογίες!) τα ΜΜΕ και οι Κρατούντες Ελέω των Αποικιοκρατών πάνε χέρι-χέρι!

    Εμείς δεν θα Σας δώσουμε χέρι βοηθείας! Μόνο ένα Σας λέμε ότι η "απολογία" του είναι ακόμη πιο υβριστική προσβλητική και δείχνει το πραγματικό του Είναι/Αντίληψη/Θεώρηση!

    Εμείς Δεν έχουμε απαίτηση να τα καταλάβετε Αυτά, διότι Σας θεωρούμε Ανίκανους! Τα διατυπώνουμαι για την Ιστορία των Πραγμάτων (άλλωστε το ότι η Χώρα Μας έφτασε εδώ που Είναι το Χρωστά Ανέκαθεν στους Ανίκανους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση