GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, δίνει η μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού. ...


Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, δίνει η μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι ερευνητές εξέφρασαν υποψίες ότι η Μαντλίν έπεσε θύμα των συμμοριών της περιοχής, μέλη των οποίων την απήγαγαν και στη συνέχεια την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια στη Μέση Ανατολή.
Ο Colin Sutton, πρώην αστυνομικός της Scotland Yard, δήλωσε στη Mirror ότι «η Μαυριτανία αποτελεί ένα ενδεχόμενο και πρέπει να ερευνηθεί» και ότι υπάρχει η πιθανότητα το κορίτσι να μεταφέρθηκε από τους απαγωγείς του με πλοίο στο Μαρόκο.
Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, ένα κορίτσι που έμοιαζε πολύ στη Μαντλίν φέρεται να εθεάθη στο Μαρόκο από ζευγάρι Βρετανών τουριστών. Η γυναίκα στη μαρτυρία της είχε δηλώσει ότι το παιδί φαινόταν πολύ λυπημένο και ρωτούσε εάν μπορεί να δει τη μητέρα του σύντομα.
Τότε το ζευγάρι είχε ενημερώσει τις Αρχές στο Leicestershire και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν την μαρτυρία στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση