GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών, από συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου....


Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών, από συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η συγκέντρωση γίνεται με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και των 50 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.
Οι συλλογικότητες που συμμετέχουν στη σημερινή συγκέντρωση καταγγέλλουν τη Χρυσή Αυγή και τις πολιτικές που ακολουθεί. Όπως αναφέρουν στα καλέσματά τους η «κινητοποίηση είναι ένας σταθμός για το δυνάμωμα του αντιφασιστικού κινήματος για να μπουν στη φυλακή τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Χρυσής Αυγής και να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήριά τους παντού».
Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι καταδικάζουν την πρόκριση της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στο Β' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση