GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαβιέ Μπαρδέμ: Απίστευτα ελκυστικός ο Αλ Πατσίνο

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι παντρεμένος με την Πενέλοπε Κρουζ, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, αλλά δεν διστάζει να παραδεχτεί...


Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι παντρεμένος με την Πενέλοπε Κρουζ, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, αλλά δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα με έναν άντρα... Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλ Πατσίνο.
«Τον βρίσκω τόσο φυσικά ελκυστικό. Ω Θεέ μου, ναι», δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού Esquire.
Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκει επίσης ιδιαίτερα όμορφο τον Μπραντ Πιτ, δηλώνοντας στο περιοδικό ότι «τον είδα κάποτε στο κόκκινο χαλί και ήταν...ουάου. Τόσο υπέροχος».Αλλά και για τον συμπρωταγωνιστή του στους Πειρατές της Καραϊβικής, Τζόνι Ντεπ, ο Μπαρδέμ είχε να πει: «Τι πρόσωπο».
Αλλά αυτός που κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τον Μπαρδέμ είναι ο κιθαρίστας των AC/DC Άνγκους Γιανγκ. «Κοιτάξτε πόσο μικροκαμωμένος είναι ο Άνγκους. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έφτανε μέχρι τα γόνατα. Σχεδόν έκλαψα. Πιθανότατα σκέφτηκε: ποιος στο διάβολο είναι αυτός ο τύπος;», είπε ο ηθοποιός δείχνοντας μία φωτογραφία από τα παρασκήνια μιας συναυλίας του συγκροτήματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση