GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα

Στραμμένα στην Αθήνα είναι τα φώτα αναφορικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης, καθώς τις επόμενες ώρες φτάνουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωπο...


Στραμμένα στην Αθήνα είναι τα φώτα αναφορικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης, καθώς τις επόμενες ώρες φτάνουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των θεσμών, προκειμένου κυβέρνηση και δανειστές να καταλήξουν στο κείμενο της τεχνικής συμφωνίας(SLA).

Στην κυβέρνηση επικρατεί ανησυχία για το πόσο γρήγορα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις για το χρέος, καθώς στην Ουάσιγκτον καταγράφηκε για μια ακόμη φορά η διαφορά που χωρίζει ΔΝΤ και Γερμανία στο θέμα αυτό.

Πληροφορίες λένε ότι αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι συνομιλίες θα καθαρογραφεί η συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα προκειμένου το νομοσχέδιο να συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντος στα μέσα του Μαΐου.

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία αναμένεται το θέμα της Β αξιολόγησης να συζητηθεί στο Eurogroup της 22ας Μαΐου όπου εκεί θα αποφασιστεί και η εκταμίευση της δόσης.

1 σχόλιο

  1. Το τι κατάλοιπα κουβαλάει ο κάθε "Αρχηγός" κόμματος ή κράτους είναι Εμφανές τόσο σε "Ξένους " όσο και στους "Δικούς" μας!!! Αυτά τα αρρωστημένα ψυχοφθόρα Σύνδρομα Είμαστε Υποχρεωμένοι να τα Υποστούμε!!! Αυτοί ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΕΙΕΣ!!! Σούνε σε Ένα Αλλο Μοντέλο/Κόσμο!!! Αυτό Είναι και ΜΙΑ ΥΦΉ ΤΟΥ ΚαπιταλοΝαζιστοΦασιστικού Πολυδιάστατου ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    Τίποτα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

    Το βλέπουμε από τον Χίτλερ/Γκαίμπελς/Χίμλερ μέχρι τους "Δικούς" μας ΟΛΟΥΣ π.χ. Χούντα Παπαδόπουλος ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ!!! Το Ψυχασθενές Τους, που Είναι Όμοιο και Ταυτόσημο με το Ίδιο Πολιτικοοικονομικό Σύστημα (Καπιταλισμός λέγεται) υπάρχει παντού από την προσωπική Τους Ζωή μέχρι της "Φασιστοδημοκρατικές" τους αποφάσεις! Χρησιμοποιούν Λαϊκές Δημοκρατικές Διαδικασίες για να καλύψουν την Απαξίωση που έχουν για την Ζωή!

    Διότι ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ!!! Είναι Πνεύματα Μιας .... Ανώτερης Τάξης/Επιπέδου!!!

    Χειρίζονται καλά Τον Φόβο Επειδή Φοβούνται!!!! Ζούνε Από Τον Φόβο Μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση