GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά καμπάνα στον Σεμπά για την τρικλοποδιά στον Αραούχο

Ακριβά θα πληρώσει ο Σεμπά την συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.  Όπως αναμενόταν, στον Βραζιλιάνο επιβλήθηκε...


Ακριβά θα πληρώσει ο Σεμπά την συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Όπως αναμενόταν, στον Βραζιλιάνο επιβλήθηκε ποινή για την κλωτσιά του στον Αραούχο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της «Ένωσης». 

Παρόλο λοιπόν που η πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη ήταν για απόπειρα βιαιοπραγίας (που σημαίνει δυο αγωνιστικές) η τιμωρία του θα είναι ακόμα βαρύτερη. 

Κι αυτό διότι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή επί της ουσίας την καταγγελία της ΑΕΚ για βάναυση συμπεριφορά του Σεμπά και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών. 

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει φυσικά τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και το τελευταίο παιχνίδι του τρέχοντος πρωταθλήματος και αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει την ανατροπή παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, θα χρωστάει και μια αγωνιστική για την επόμενη σεζόν. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση